Hallbergs Guld rabattkod

Ge 1 stjärna? :(Ge 2 stjärnorGe 3 stjärnorGe 4 stjärnorGe 5 stjärnor :) (1 röster, snitt: 5,00 av 5)
Loading...
Fynda med 20% rabatt på ordinarie priser hos Hallbergs Guld

More Less
20% rabatt

Studentrabatt som ger dig upp till 15% rabatt hos Hallbergs Guld

More Less
15% rabatt

Fri frakt vid köp över 499 kr

More Less
Fri fraktOm Hallbergs Guld

Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 36 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB.

Sortiment

Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Hallbergs Guld dagliga arbete leds av orden kvalité, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en “känsla av lyx”.

Varumärke

Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Pandora, Dyrberg/Kern, Pilgrim, Syster P med flera är en viktig del av sortimentet.

Sortiment

Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.

Handla med Hallbergs Guld rabattkod

Här hittar du rabattkoder och kampanjer som vi delar med dig till Hallbergs Guld. De ger dig unik rabatt på smycken i guld och silver och modesmycken på deras sajt. Med en Hallbergs Guld rabattkod sparar du just nu ytterligare på allt. Spana också in butikens kampanjavdelning där du finner utvalda kampanjprodukter med upp till 50% rabatt. Med jämna mellanrum erbjuder Hallbergs Guld exklusiva kampanjer på sitt ordinarie sortiment där du kan göra riktiga fynd på smycken, diamanter och mycket annat. Handla fina smycken och tillbehör till ett bra pris och har du en rabattkod från oss så kan du får extra rabatt på ditt köp.

Taggat , , , , , , ,