Apoteket rabattkod

Ge 1 stjärna? :(Ge 2 stjärnorGe 3 stjärnorGe 4 stjärnorGe 5 stjärnor :) (2 röster, snitt: 5,00 av 5)
Loading...
20% rabatt vid köp över 300 kr. Gäller endast online och ej receptbelagda läkemedel.

More Less
20% rabatt

FRI FRAKT på hela sortimentet hos Apoteket

More Less
FRI FRAKT

Fynda med upp till 70% rabatt på ordinarie priser hos Apoteket

More Less
70% rabatt

Studentrabatt som ger dig upp till 15% rabatt hos Apoteket

More Less
15% rabattOm Apoteket

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja och erbjuder ett brett utbud av hälso-och skönhetsprodukter, läkemedel och hälsotjänster. De vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och arbeta för sunda levnadsvanor. Apotekets ambition är att skapa värde för deras kunder, deras medarbetare och samhället i stort och jobbar dagligen med hälsofrågor i alla dess former. De har också ofta rabattkoder, studentrabatter och andra erbjudanden.

Apotekets mål är att ta ansvar för miljön hela vägen och insamling av överblivna läkemedel och krav på miljöanpassade transportfordon är några exempel på vad de gör för att minska deras miljöbelastning. Apotekets hållbarhetsarbete är något som ständigt ligger i fokusområdet och de är bortom stolta över att ha vunnit ”Årets mest hållbara företag” två år i rad.

Sortiment

Apoteket lutar sig stadigt mot deras förtroendegivande roll på marknaden och genomsyras av deras motto att inget får vara på bekostnad av kunskap och kvalité. Apoteket har en tuff kvalitetsgranskning som innebär att höga krav ställs på produkter och leverantörer för att de ska få komma in i sortimentet. Samtidigt jobbar vi kraftfullt mot innovation och att ”göra det enklare att må bra”. Apoteket har flera värdfulla plattformer och kanaler; de har en väletablerad e-handel, en prisbelönad app, chattfunktioner och en kundklubb med ca 2,2 miljoner medlemmar.

Varumärken

Hos Apoteket finner du mängder av kvalitativa och populära varumärken och de erbjuder sina kunder skräddarsydd rådgivning inom allt från förkylning och magbesvär till makeup och hudvård. De erbjuder även hel del värdefulla events och kampanjer och satsar på att vara där kunder är och vill att de ska vara.

Handla med Apoteket rabattkod

Här hittar du rabattkoder , studentrabatter och kampanjer som vi delar med dig till Apoteket. De ger dig unik rabatt på läkemedel på deras sajt. Med en Apoteket rabattkod sparar du just nu ytterligare på allt. Spana också in butikens kampanjavdelning där du finner utvalda kampanjprodukter med upp till 50% rabatt. Med jämna mellanrum erbjuder Apoteket exklusiva kampanjer på sitt ordinarie sortiment där du kan göra riktiga fynd på läkemedel och mycket annat. Handla till ett bra pris och har du en rabattkod från oss så kan du får extra rabatt på ditt köp.

Taggat , ,