Accent rabattkod

Ge 1 stjärna? :(Ge 2 stjärnorGe 3 stjärnorGe 4 stjärnorGe 5 stjärnor :) (1 röster, snitt: 5,00 av 5)
Loading...
Bli medlem hos Accent och få 10% rabatt på ditt första köp

More Less
10% rabatt

Spana in Accent sommarrea med upp till 70% rabatt

More Less
70% rabatt

Studentrabatt som ger dig upp till 15% rabatt hos Accent

More Less
15% rabatt

Fri frakt när du hämtar i butiken

More Less
Fri fraktOm Accent

Accent erbjuder ett stort utbud av olika väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer för människor i rörelse. Oavsett om du ska resa jorden runt, ta bilen till landet eller vill komplettera din klädsel på ett elegant sätt så kan du känna att du hittar något i butiken som passar just dig. Hos Accent finner du stora och små produkter för alla smaker och behov samt stilsäker inspiration. För Accent är det viktigt att deras sortiment rymmer kvalité, funktionalitet och varierande design. Det är därför som de erbjuder resväskor, väskor och ryggsäckar i alla storlekar och prisklasser från välkända, klassiska samt egna varumärken i en mängd spännande färger, material och design.

Sortiment

Accent i Sverige och Morris i Norge har ett brett sortiment som är tillgängligt för många. Produkterna bygger på mode med funktionella lösningar. Kedjornas position är som den självklara väskexperten oavsett om det gäller hand- eller resväskor. De övriga varugrupperna är plånböcker, handskar och textila accessoarer.

Varumärke

Accent har egna varumärken t ex  Don Donna och Travel men även externa varumärken såsom Samsonite, Titan och Björn Borg där urvalet varieras beroende på säsong, mode och trender.

Handla med Accent rabattkod

Här hittar du rabattkoder och kampanjer som vi delar med dig till Accent. De ger dig unik rabatt på väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer på deras sajt. Med en Accent rabattkod sparar du just nu ytterligare på allt. Spana också in butikens kampanjavdelning där du finner utvalda kampanjprodukter med upp till 50% rabatt. Med jämna mellanrum erbjuder Accent exklusiva kampanjer på sitt ordinarie sortiment där du kan göra riktiga fynd på väskor, handskar, ryggsäckar, accessoarer och mycket annat. Handla fina väskor och tillbehör till ett bra pris och har du en rabattkod från oss så kan du får extra rabatt på ditt köp.

Taggat , , , ,